Telefon

+36202512932

E-mail

kapcsolat@olivinkozmetika.hu

Üdvözöllek a weboldalamon! Szendefi Zsófia vagyok, kozmetikus. Néhány mondattal szeretnék bemutatkozni, fogadd szeretettel.

Azt hiszem, első lépéseim a szépségipar irányába 2017-ben kezdődtek. Ekkor kezdtem el érdeklődni a házi készítésű natúrkozmetikumok iránt. Sok különböző recepttel kísérleteztem, voltak sikeres és kevésbé sikeres végeredményeim. Az elmúlt évek során készítettem már szappant, sampont, fürdőbombát, testápolót, illatszereket, illatkompozíciókat, és még sok mást. Ekkor még a tervezőgrafika iránt is érdeklődtem, és el is végeztem egy kisebb képzést belőle. Mai napig hasznosítom az ott szerzett tudást, azonban úgy éreztem, nem a grafika lesz a hivatásom. Végül fejest ugrottam a mély vízbe, és beiratkoztam az Ilcsi-Lloyd Ipartestületi Technikum budapesti kozmetikus képzésére. Tettem ezt úgy, hogy életemben nem jártam kozmetikusnál előtte, és semmit nem tudtam a szakmáról. Motivációm a gyógynövények bőrre gyakorolt hatásának megismeréséből eredt. Bár a képzés kezdetekor nem hittem volna, hogy annyira magával ragad a szakma, hogy rövid idő elteltével a saját szalon megnyitásán fogok gondolkozni, mégis így lett.

Bár még nem saját szalon, de már azért hálás vagyok, hogy 2021. júniusában a Tauszky Szépségszalonban, 2023. októberében pedig a székesfehérvári Diamond Face Szépségszalonban találtam meg a helyem. Mindkét helyszínen várom kedves vendégeimet folyamatosan fejlődő, bővülő szolgáltatásaimmal.

Úgy gondolom, hogy amíg a lelkünk nincs rendben, addig a kezeléseknek sem lesz maximális hatása. Ezért mindig arra törekszem, hogy vendégeim jól érezzék magukat abban a 30-120 percben, amit nálam eltöltenek, hogy aztán feltöltődve, kipihenve lépjenek ki az ajtómon. Eddigi tapasztalatom, hogy nagy segítség nekik, hogy a kezeim alatt egy kicsit le tudnak kapcsolódni a mindennapokról, és ez engem is örömmel tölt el. Ezt szeretem adni leginkább a hozzám betérőknek: időt egy kicsit önmagukra. Ezeket a lelket simogató kezeléseket pedig Kaviczky Premium natúrkozmetikumokkal végzem.

Miért pont Olivin?
Az olivin, másnéven krizolit, peridot, egy sárgászöld, olajzöld, áttetsző ásvány. Jótékonyan hat a bőrre, feszesebbé teszi a szöveteket. Hatással van a pattanásokra, ekcémára, kiütésekre, herpeszre, pikkelysömörre.
A bölcsesség és a barátság kövének tartják számon, segít az elindulásban, újrakezdésben. Fejlődésre késztet, ráirányíthatja a figyelmünket azokra a dolgokra amiket eddig nem akartunk észrevenni. Csökkentheti a haragot, sértődékenységet, féltékenységet, rosszindulatot és erősítheti bennünk a kitartást, magabiztosságot, öntudatot. Segíthet hibáink beismerésében és megbocsátásában, hogy elengedve azokat továbblépjünk. Úgy érzem, ez az ásvány minden törekvésemet magában foglalja, testi és szellemi szinten egyaránt.